Veelgestelde vragen


Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden. Dit zal in de praktijk inhouden dat het product dezelfde dag (mits voor 14.00 uur besteld) of in ieder geval de volgende dag verzonden zal worden. Zodra wij het pakje op de bus hebben gedaan sturen wij je een e-mail zodat je daarvan op de hoogte bent.

Mocht de verzendtijd door onvoorziene omstandigheden afwijken, dan zullen wij daar uiteraard contact over opnemen met je.

 

Wanneer is het reëel om bij het bestellen te kiezen voor 'gratis ophalen'?

Als je in de buurt van Gieten woont en liever geen verzendkosten betaalt omdat je het gemakkelijk zelf even kan ophalen. In dat geval kun je het beste contact met ons opnemen via info@beestenbos.nl. Dan komen we er vast snel uit wat een handig tijdstip of plek is om het boek op te halen.


Ik heb gelezen dat jullie inspiratie voor het boek opgedaan is in de Drentse bossen. Hebben jullie nog
andere inspiratiebronnen?

Dat klopt, tijdens wandelingen en fietstochten in het bos raken we geïnspireerd door o.a. de mooie kleuren en vormen van het bos. Ook zie je de hunebedden van Drenthe en het Gasselterveld terug in het boek. Daarnaast halen we inspiratie uit ons dagelijks leven. Zo is de kat van Baas Ballon een reïncarnatie van Theo, de kat van Anke die wel zeventien jaar mocht worden. Dit was zo'n goedmoedig en tegelijkertijd oliedom diertje, dat we hem hebben vereeuwigd in het boek. Alleen de winderigheid van Goudstinkie hebben we niet uit ons dagelijks leven gehaald.

Dat onze neus nu groeit staat daar los van.