Verzendkosten

Wij versturen het boek als brievenbuspakje via PostNL. Dit heeft als voordeel dat het pakje geen onnodige ruimte inneemt in de postauto's. Daarnaast is het superhandig, want je hoeft voor ontvangst niet thuis te blijven. De postbode kan je brievenbuspakje zo door de brievenbus schuiven. 

We hanteren voor de verzendkosten twee tarieven.
Bij bestelling van een boek betaal je binnen Nederland €4,95 (Europa €12,50) aan verzendkosten. Wil je er nog een paar leuke ansichtkaarten aan toevoegen? Dat is geen probleem, daar betaal je dan niks extra's voor.

Wil je geen boek bestellen, maar wil je alleen ansichtkaarten kopen? Dan betaal je binnen Nederland het vaste bedrag van €2,50 (Europa €5,-) aan verzendkosten. Het maakt in dit geval niet uit hoeveel kaarten je aanschaft, voor bijvoorbeeld 1 of 10 ansichtkaarten betaal je hetzelfde bedrag.

Als je vóór 14.00 uur besteld hebt, dan streven wij ernaar jouw bestelling diezelfde dag nog te verzenden. 
Zodra je pakketje op de bus is krijg je van ons een bevestigingsmailtje. Het is vanaf dan aan de postbode!

Verzendklaar maken

We houden er niet van om onnodig plastic te gebruiken. We houden er wél van om onze eigen voorraad eerst op te maken, voordat we andere inpakmaterialen aanschaffen. Het kan dus zijn dat we je bestelling in een bubbelenvelop versturen of dat je kaarten in een plastic zakje zijn verpakt. We zijn geen plastic moraalridders, maar dragen ons steentje bij aan een beter milieu daar waar we kunnen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jullie onze producten in goede staat ontvangen.

 

Je product gratis ophalen

Woon je bij ons in de buurt en kun je zelf je bestelling afhalen, of heb je een andere reden om je bestelling niet te laten verzenden? Kies dan bij betaling in de webshop voor 'gratis afhalen in Gieten'. Op deze manier betaal je geen verzendkosten. Belangrijk voor ons is dan om te weten wanneer je de bestelling (op korte termijn) bij ons komt ophalen. Hier kunnen we via de mail een afspraak over maken. 

Retourneren

Het kan natuurlijk dat je niet tevreden bent over je aankoop. In dit geval kun je je aankoop naar ons terugsturen en zullen wij het aankoopbedrag terugstorten. Belangrijk is dan wel dat het product niet gebruikt is.
Ook goed om te weten is dat wij alleen het aankoopbedrag vergoeden en niet de gemaakte verzendkosten. Ook de kosten die je maakt om het product naar ons te retourneren zijn voor je eigen rekening.

 

Stuur in dit geval het product naar:
Beestenbos
Asserstraat 36
9461 GD Gieten

Vergeet hierbij niet om je naam, adres en rekeningnummer mee te sturen.